ATENȚIE la ce concursuri participați. Numele Kaufland a fost folosit pentru a frauda utilizatorii Facebook



Concursurile false sunt tot mai des întâlnite în mediul online, iar de curând numele și logo-ul Kaufland România au fost folosite pentru organizarea unui concurs online ce urmărește inducerea în eroare a participanților și a prietenilor acestora.

Concursul fals este reprezentat de un chestionar care îi invită pe cei ce îl accesează să distribuie informația în platformele sociale și să răspundă la 5 întrebări despre Kaufland cu promisiunea că vor beneficia la final de un voucher în valoare de 200 de lei, după completarea datelor personale.

Mesajul care circulă în platformele sociale: „Kaufland oferă vouchere în valoare de 200 lei fiecare pentru sărbători! Revendicați-l acum. 1 voucher pe persoană” și care trimite către site-ul www.kaufland.ro-promotie.com/ nu aparţine companiei noastre şi îi îndemnăm pe clienţi să nu participe la astfel de concursuri”, anunță retailerul.

De asemenea, compania le recomandă clienților să utilizeze întotdeauna ca surse de informare site-ul companiei www.kaufland.ro sau pagina oficială de Facebook. Toate concursurile şi promoțiile din mediul online organizate de Kaufland România au regulamente riguroase.

Pentru informaţii suplimentare şi sesizări, clienţii pot apela gratuit numărul de telefon 0800.080.888 de luni până vineri, în intervalul orar 09.00 - 18.00





Comentarii Facebook