„Atelierele Viitorului” prilej de bucurie pentru 300 de copii clujeni


Organizațiile de femei și de tineret ale PSD Cluj au organizat de  Ziua Copilului o serie de ateliere, la Cluj Arena, la care au participat  300 de copii.

Sărbătoriții prezenți la eveniment și-au pus în valoare competențele vârstei, participând la concursuri pe șase domenii, ateliere: pictură, grafică, desen pe asfalt, origami, modelaj și sport.

Este important să fim mereu alături de juniorii noștri, să le asigurăm cele mai bune condiții de recreere și de dezvoltare. Sper ca în anii viitori această sărbătoare să ne regăsească la fel de uniți, în jurul bucuriei copiilor” a declarat Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj.

Social-democrații își propun ca „Atelierele Viitorului” să devină o tradiție pentru comunitatea clujeană, de 1 iunie sărbătorind anual, frumusețea și libertatea copilăriei.

Ne bucurăm că am reușit să-i facem fericiți pe cei 300 de micuți, prin participarea la `Atelierele Viitorului`. Copiii sunt bogația și viitorul nostru, de aceea cu cât mai multă grijă, atenţie şi afecţiune investim în ei, cu atât mai fericiti vor fi și un drum al vieții mai sigur, armonios și echilibrat vor avea.
Inițiativa doamnelor și tinerilor social-democrați este îmbucurătoare și ne propunem ca aceste ateliere să devină o tradiție anuală dedicată copiilor noștri” a declarat deputatul PSD Cluj, Aurelia Cristea.

Organizația de tineret a PSD Cluj își propune să sprijine anual acest eveniment, considerând copiii, comoara cea mai de preț a societății noastre. Ne bucurăm că în acest an, am reușit pentru o zi, să facem și mai fericiți 300 de copii” a declarat dl. Dan Morar, președintele TSD Cluj.

Comentarii Facebook