Atacatorii mascati de pe strada Venus inarmati cu un pistol cu electrosocuri si arme albe VIDEO


Medicii de la UPU au tratat intreaga familie Boldijar, atacata de patru mascati luni dimineata, in jurul orei 9,10, in propria casa de pe strada Venus.

Atacatorii cu cagule l-au electrocutat de Iosif Boldijar, tatal lui Andrei Boldijar, tanarul care a fost vizat de atac, au patruns in casa si i-au luat pe toti la bataie. Mascatii au fugit dupa ce Andrei a folosit un pistol cu bile.

Parintii tanarului au fost transportati la UPU Cluj, alaturi de o vecina, care a fost lovita si s-a panicat.

"Au sosit initial trei pacienti. Unul de sex masculin si doua persoane de sex feminim. Perosana de sex masculin, in varsta de 50 de ani, avea o contuzie la nivelul piramidei nazale, o contuzie toracica si o marca lasata de o leziune de electrocutare, nu grava. In momemtul de fata pacientul a fost externat pentru ca starea lui a fost buna. Sotia lui avea un traumatism cranio-facial, cu cateva echimoze si hematoame minore.

Vecina, de asemenea cu un traumatism cranio-facial a fost investigata si a fost trimisa la consult interclinic neurochirurgical si de chirurgie maxilo-faciala cu o stare stabila", a declarat managerul Spitalului Clinic Judetean Cluj, Cristiana Ciortea.

Luni dupa-amiaza a sosit la UPU Cluj si Andrei Boldijar, pentru a primi ingrijii medicale. "Fiul familiei avea o plaga taiata la nivelul fetei, taiata, si a primit ingrijiri si a fost externat" a mai spus Ciortea.

 

Mascatii care au l-au atacat pe Andrei Boldijar, zis Spike Boldy, erau recuperatori EXCLUSIV

Comentarii Facebook