Aspazia Droniuc, cea care i-ar fi dat mita lui Radu Bica, a fost reporter la Monitorul de Cluj

 

Aspazia Droniuc, patroana firmei Frarom, cea care ar fi vrut sa obtina contractul de mentenanta la Cluj Arena si care i-ar fi dat spaga 10.000 de euro lui Radu Bica, a fost in perioada 1999 - 2000 reporter la Monitorul de Cluj.

 

Aspazia s-a retras din presa si s-a casatorit cu Robert Augustin, fost manager al Polus Center pana acum cateva luni. Aceasta si-a pastrat conexiunile in randul PDL Cluj, partid din care ar fi si facut parte, iar acum ar fi vrut sa obtina acest contract de casa, conform surselor Stiri de Cluj.

 

Femeia de afaceri detine doua societati, Frarom Import-Export Cluj-Napoca si SC Groupe Frarom Agent de Asigurari SRL, ambele avand acelasi sediu social in cartierul Manastur.

 

Conform datelor furnizate de Ministerul Finantelor, prima societate a mers pe minus in 2010, inregistrand o pierdere de 95.000 de lei si o cifra de afaceri de 601.000 lei. Societatea de asigurari a adus un profit de 72.000 de lei, la o cifra de afaceri de 601.000 lei.

 

Aspazia Droniuc nu a fost retinuta de procurorii DNA Cluj, dar surse judiciare mentioneaza ca l-ar fi "vandut" pe Radu Bica, despre care a spus ferm ca banii primiti, cei 10.000 de euro, reprezinta mita pentru adjudecarea contractului de mentenanta pe Cluj Arena, in valoare lunara de 60.000 de euro.

 

Vezi mai jos decalarii luate dupa arestarea lui Radu Bica...

Radu Bica, vicele de la Consiliul Judetean Cluj, arestat pe 29 de zile. Vezi ce a declarat la Curtea de Apel VIDEO

Comentarii Facebook