Asociația CERT Transilvania a donat 5 ventilatoare spitalelor din Cluj-Napoca - FOTO


CERT Transilvania a donat șase ventilatoare tip MEK MV2000 – non-invaziv/invaziv staționar mai multor spitale.

Trei ventilatoare au fost donate Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie "Leon Daniello" CLUJ-NAPOCA, două ventilatoare au fost donate Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca și un ventilator a fost donat Spitalului Judetean de Urgenta Buzau.

Noi suntem Asociația CERT-Transilvania din Cluj-Napoca și #ÎMPREUNĂ cu voluntarii noștri am pornit la război.

Un război cu lipsurile din sistemul nostru sanitar, un război cu stocurile golite de echipamente de protecție pentru cei care luptă în prima linie, un război cu termenele de livrare enunțate de furnizori, un război cu timpul pe care vrem să-l câștigăm pentru părinții și bunicii noștri.

Ieri am câștigat o altă bătălie, din cele purtate pana acum și ramanem pe baricade, pentru ca noi suntem C.E.R.T. – Community Emergency Response Team – Detașamentul de Intervenție la Dezastre!

În aprilie am inițiat campania de strângere de fonduri #SOLIDARI dedicată exclusiv achiziției de aparatură și echipamente medicale de protecție pe care le vom dona spitalelor din Cluj.

Ieri (luni, 27 iulie) am reusit sa finalizam si proiectul de dotare a spitalelor cu ventilatoare”, spun oficialii CERT Transilvania.

Comentarii Facebook