Asfaltare a la Cluj! Stradă asfaltată recent, spartă de Dorel - FOTO

 

Primăria Cluj-Napoca a asfaltat strada Teodor Mihali, iar la finalizare a spart-o pentru că muncitorii au uitat să facă unele racorduri. 

 

Asfaltare a la Cluj (Boc). Era ciudat sa nu se întâmple asta. E regula. Orice km de asfalt în Cluj, trebuie a doua zi spart pentru ca și cei de la firmele de casa ce se ocupa cu rețelele de telefonie, gaz, apa trebuie sa câștige un ban”, a comentat un internaut. 

 

Si-a uitat Dorel, telefonul sub asfalt... p... de prosti”.

 

”Si apoi incep denivelarile... Plus infiltratii care la iarna ingheata....clasic. La anul se schimba bordurile.”

 

Lucrările de asfaltare din Cluj-Napoca sunt făcute de RADP Cluj, regie ce aparține Primăriei Cluj-Napoca. Regia este condusă de Ion Pantelimon, un veteran al echipei lui Emil Boc, alături de care colaborează de peste 10 ani și care l-a urmat în diverse funcții ca director (de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj unde a ”coordonat” celebra centură de diamant, Vâlcele - Apahida, iar după ce a fost demis a fost pus șef la RADP, iar contractele cu firmele private au fost sistate pentru ca RADP să aibă activitate. Acest lucru este și bun și rău. RADP era o regie falimentară și a fost salvată din bani publici, dar contractele cu firmele private ar fi asigurat un preț mai bun).

 

Foto: Info Trafic jud Cluj

Comentarii Facebook