Duminica 28 Aprilie

Așa se fac accidentele mortale de la Cluj! Șofer KAMIKAZE filmat la Jucu, pe cel mai periculos drum din Cluj - VIDEO


Zilele trecute, două persoane au fost ucise pe trecerea de pietoni de la Jucu, iar acum apar imagini cu alt șofer inconștient care depășește pe linie dublă continuă.

Pe lângă mașina din care se filma a trecut un Golf gri, care mergea suficient de tare, dar un alt șofer i-a depășit pe toți pe linie dublă continuă, în localitate. Din sens opus veneau alte mașini, care au schimbat la timp banda pentru a evita o coliziune. Șoferul inconștient a tras și el de volan, reintrând pe sensul lui de mers, fără a se produce un impact devastator. Incidentul nu l-a oprit pe șofer, care a continuat depășirea hazardată.

Drumul Cluj - Dej este fără doar și poate cel mai periculos din județ. Porțiunile drepte îi fac pe șoferi să uite de limitele de viteză și să calce pedala de accelerație la maxim.

Luni dimineața, doi bărbați de 50 de ani au fost spulberați de un microbuz la Jucu Herghelie, în timp ce se întorceau de la locurile de muncă. Aceștia au murit la scurt timp după accident, lăsând în urma lor familii îndurerate. 

Video: Șoferi de Weekend Cluj

Comentarii Facebook