Accident cu doi morți la Jucu! Au fost loviți când traversau legal: Desființați trecerile de pietoni - FOTO


Un accident de circulatie soldat cu doi morți s-a produs marți dimineata la Jucu. 

Martorii au spus ca sunt doua persoane decedate pe trecerea de pietoni. Oamenii din zona cer desființarea trecerilor de pietoni si construcția de pasarele peste drum.

Accident rutier produs pe DN1C - E576, în localitatea Jucu de Mijloc, sesizat în jurul orei 06.15.

Din cercetările preliminare efectuate la locul accidentului s-a constatat că un ansamblu de vehicule (autoturism și semiremorcă), condus în direcția municipiului Gherla de un bărbat de 31 de ani, din Suceava a surprins și accidentat doi pietoni, bărbați de 46 și 48 de ani, ambii din comuna Bonțida, angajați în traversarea părții carosabile, pe trecerea de pietoni semnalizată și marcată corespunzător.

Echipajele medicale care au intervenit au declarat decesul ambilor bărbați.

Testarea cu aparatul etilometru a conducătorului auto a rezultat negativă. A fost condus la o unitate medicală unde i se recoltează probe biologice.

ISU Cluj anunță că unul dintre bărbați prezenta traumatisme incompatibile cu viața, iar cel de-al doilea era în stop cardio respirator. Au fost aplicate manevre de resuscitare, mai bine de o oră, bărbatului aflat în stop cardio respirator, fără a reuși să-i readucă funcțiile vitale ale acestuia. Pentru ambele persoane a fost declarat decesul la locul accidentului.

Practic au fost doua accidente diferite, la 200 de metri distanță: 

1. Accident Jucu vis a vis de gara (foto).

2. La 200m înspre Cluj alt accident, oameni loviți pe trecere, decedați.

IMG_8115.jpeg

Comentarii Facebook