UPDATE Explicația Cinema City. Ce s-a întâmplat de fapt/ Așa arată un bilet la cinema Cinema City Vivo Cluj - FOTO

 

Un clujean s-a dus la cinema, la Cinema City Vivo Cluj (fostul Polus), iar în loc de bilet printat a primim o foaie de hârtie pe care era trecut codul biletului. 

 

Biletul de intrare la Cinema City Vivo. #jurperosu - uitându-se la Black Panther”, a scris clujeanul. Sperăm că măcar chitanța s-a emis.

 

Probabil imprimantele scumpe s-au defectat și sumele obținute din vizionările de filme nu sunt suficiente pentru a le înlocui. Un film la cinematografele din mall - urile clujene costă de de 25 de lei în sus. 

 

 

--------------------------------------------

 

UPDATE

 

Conducerea cinematografului Cinema City din Vivo Mall spune că este vorba despre bilete electronice, iar clientul nu primise email-ul de confirmare, astfel că doar așa i s-a putut permite accesul în cinema.

 

In calitate de manager al cinematografului Cinema City Vivo Mall, va asigur ca nu este vorba de nicio evaziune fiscala, clientul si a achizitionat biletele online și nu a primit niciun mail de confirmare prin urmare, aceasta a fost singura soluție pentru a i putea permite accesul in cinematograf. Subliniez :biletele erau electronice!”, ne-a transmis managerul Cinema City Vivo Cluj.

Comentarii Facebook