Asa a parcat un sofer pe strada Horea! Pe drum, incurcand si mai mult traficul FOTO


Un sofer si-a lasat masina pe strada Horea, incurcand si mai mult traficul si asa ingreunat de lucrarile de la linia de tramvai.

"Este un bolid parcat total ilegal pe strada Horea de un copil de bani gata de origine araba. A se observa cum acest individ a parcat in mijlocul drumului in plina zi sfidand alti participanti la trafic si lucrarile la liniile de tramvai de pe strada Horea. Va rugam sa ne ajutati sa scapam de astfel de indivizi de pe soselele din Romania, este vorba de un pusti de 19 ani, pe nume B. de origine araba care provine dintro bogata familie de arabi din Cluj, nepot al celebrului arab bijutier Farid Jerbaka, care terorizeaza traficul clujean si sfideaza legile. De multe ori a fost observat incalcand legile de circulatie pentru ca are impresia ca daca parintii lui au bani inseamna ca poate face orice in aceasta tara care nu este al lui si vin sa o fure", ne-a scris A.M..

Daca at surprins un incident care poate reprezenta o stire, puteti trimite imagini foto sau video pe adresa office@stiridecluj.ro sau pe rubrica "Fii reporter!".

Comentarii Facebook