Arestare ca în filme la Cluj. Un tânăr beat la volan, aflat la volanul unei mașini furate, a sărit la bătaie cu polițiștii


Polițiștii clujeni au reținut pentru 24 de ore, un bărbat de 29 de ani, din Cluj-Napoca,pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat, ultraj şi conducere fără permis.

La data de 6 august a.c., în jurul orei 01:30, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Cluj-Napoca au identificat în trafic un autoturism care era dat în urmărire şi semnalat ca fiind furat din data de 5 august a.c., din municipiul Cluj-Napoca”, informează IPJ Cluj.

După blocarea în trafic a autoturismului, poliţiştii l-au identificat pe bărbatul aflat la volan, stabilind că este vorba despre un tânăr în vârstă de 29 de ani, din Cluj-Napoca. Acesta ar fi devenit agresiv cu polițiștii, provocându-i unuia dintre ei o rană la braţ în timpul imobilizării.

Bărbatul a fost reținut de către reprezentanții parchetului, cel în cauză fiind cercetat pentru comiterea infracțiunilor de „furt calificat”, „ultraj” şi „conducere fără permis”, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

La data de 7 august a.c., bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Cluj-Napoca pentru dispunerea altor măsuri preventive, față de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

Comentarii Facebook