Arde o casa pe strada Traian Vuia, în apropiere de Aeroportul Cluj - FOTO și VIDEO

 Pompierii clujeni semnalează un incendiu la o casa de pe strada Traian Vuia.

Incendiul a izbucnit luni dimineața, la ora 7.20, iar acum pompierii sunt la fața locului. “Se intervine în aceste momente pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un acoperiș al unui imobil situat pe strada Traian Vuia. La fața locului acționează două autospeciale și o autoscară. Incendiul este localizat, nu au fost anunțate până acum persoane rănite”, au precizat cei de la ISU Cluj.

------------------

UPDATE

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un imobil situat pe strada Traian Vuia, din municipiul Cluj-Napoca, în care funcționa un spațiu de birouri, un atelier de vopsitorie și o locuință particulară.

Apelul de urgență a venit în jurul orei 7.10, iar la fața locului s-au deplasat două autospeciale pentru stins incendii, o autoscară și, preventiv, un echipaj SMURD. În momentul sosirii pompierilor, focarele incendiului au cuprins o cameră tehnică din atelierul de vopsitorie, canalul tehnic de ventilare, un garaj, izolația exterioară din polistiren și întreg acoperișul imobilului, cu o suprafață de aproximativ 250mp. Nu au fost înregistrate persoane care să solicite consult medical, iar intervenția promptă a pompierilor a reușit să împiedice propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite.

Cercetările preliminare au arătat că incendiul a pornit de la o defecțiune a instalației de ventilare.

WhatsApp Image 2022-10-31 at 09.01.47.jpeg

Comentarii Facebook