,,Ar trebui scoase din circulatie”- Un șofer din Cluj s-a trezit cu mașina distrusă din cauza unei trotinete aruncate la întâmplare


Un șofer a avut parte de o surpriză neplăcută după ce și-a lăsat mașina pe Calea Dorobanților din Cluj-Napoca. 

Mașina a fost afectată semnificativ, partea din față fiind îndoită, după ce un necunoscut a aruncat o trotinetă spre ea. 

Proprietarul mașinii a făcut apel la alți șoferi în speranța că va găsi vinovatul. 

,,Salutare tuturor, am avut azi o surpriza neplăcută după cum se vede în fotografii.

Mașină a fost parcată pe strada Dorobanților în drept cu facultatea tehnică. Evenimentul s-a întâmplat undeva între orele 8:30 -- 11:30

Dacă are cineva cunoștință de eveniment cu informații sau înregistrare v-aș fi recunoscător.”, a scris tânărul pe un grup destinat șoferilor. 

Comentariile nu au ezitat să apară, mulți șoferi fiind de părere că aceste trotinete ar trebui interzise. 

,,Ar trebui interzise acest gen de trotinete. Sunt multe orașe din țară unde nu există și nu moare nimeni. Atât timp cât se primește dreptul, nu vor dispărea, iar cetățenii au de suferit"

,,Oare de ce nu le face un sistem sa vezi cine a circulat ultima dată cu trotineta și să fie pasibil de despăgubire. Presupun ca a abandonat trotineta pe trotuar și un alt trecător a aruncat-o peste gardul viu.Urât. Ar trebui scoase din circulatie"

,,Urât ce s-a întâmplat, trotineta aia a fost aruncată acolo, sigur, de niște nesimțiți, că oameni nu se pot numi, la fel cum le-au aruncat și în Someș...! ", au comentat alți șoferi. 

Comentarii Facebook