Aplicația Facebook vine cu o nouă schimbare importantă


Aplicația de mobil Facebook va veni cu un nou centru de notificări, cât de curând, care va oferi informașii nu doar despre activitatea utilizatorilor, ci și despre diferite subiecte de interes.

Accesul la această nouă funcșie a început deja să fie oferit utilizatorilor de iOS şi Android, însă lansarea este făcută în valuri pentru a nu suprasolicita serverele.

Pe lângă notificările obişnuite, Facebook va adăuga opţiunea de a personaliza acest spaţiu. Vor putea fi adăugate informaţii despre vreme, despre restaurantele din zonă, evenimente la care doreşti să te duci, sau evenimente populare din vecinătate, cât şi informaţii despre cele mai populare filme de la cinematograf şi ştiri locale importante. Practic, reţeaua de socializare devine un loc din care să extragi cele mai importante informaţii, într-un fel similar cu soluţii precum Cortana sau Google Now. Asemeni serviciului Google, poţi adăuga sau elimina elemente din centrul de notificări folosind diverse carduri personalizate, potrivit go4it.ro.

Momentan nu se cunoaște dacă această funcție va fi disponibilă și în browser sau dacă va rămâne doar pentru platformele mobile.

Noua componentă Facebook nu necesită să faceți update aplicației, ci va fi activatp direct de pe serverele rețelei de socializare.

Comentarii Facebook