Duminica 28 Aprilie

Apar sensuri UNICE pe ”mini centura” Mărginasă - Moților! ”Doreii” din Comisia de Circulație din Primăria Cluj-Napoca s-au trezit?


Strada Mărginașă a fost prezentată de primarul Emil Boc drept salvarea pentru traficul pe axa Zorilor - Calea Moților - Grigorescu, dar după câteva zile s-a demonstrat că în Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Cluj-Napoca nimeni nu gândește. ”Mini centura” Zorilor - Moților a devenit un coșmar pentru șoferi. 

Era la mintea cocoșului că o stradă cu o bandă nu poate prelua zilnic sute, dacă nu mii de mașini. În ultima vreme a fost acolo un haos de nedescris. Șoferii circulau și pe trotuare, pentru că nu încap două mașini pe acele ulițe. 

După ce a fost arătat cu degetul, primarul Boc vine acum cu o nouă soluție, benzi unice. Era la mintea cocoșului că acestea trebuiau implementate de la început.

Pentru sens unic pe strada Mărginașă, pe tronsonul Hasdeu - Prunilor, am avut 9 sesizări de la cetățeni, ieri am avut o primă discuție la Comisia de Circulație, și am conturat, ca de duminică, dar mai precis de luni, când vor exista și marcajele, să avem așa: sens unic la urcare pe tronsonul cuprins între Bogdan Petriceicu Hașdeu și strada Prunilor, iar sens unic la coborâre din Zorilor spre strada Remtea și aici se discută acum la nivel de prioritate spre strada Hașdeu. Colegii mei fac simulările și vor lua decizia. Clujenii să meargă să testeze de duminică”, a declarat edilul Emil Boc, la un post de radio local. 

Strada Prunilor și strada Mărginașă sunt de fapt niște ulițe din vechiul Cluj, care au fost asfaltate și au numai o bandă. Primarul Emil Boc a lăsat să se înțeleagă că aceste drumuri ar putea juca rolul unei mini-centuri Zorilor - Calea Moților. 

Comentarii Facebook