Apă plată în farmaciile din Cluj-Napoca pe durata caniculei


Primăria Cluj-Napoca pune la dipoziția cetățenilor gratuit apă plată în mai multe farmaciile din oraș pe durata Codului Galben de caniculă.

Având în vedere notificarea oficială privind instituirea de cod galben pentru perioada 30 iunie - 3 iulie 2012, de caniculă şi disconfort termic, precum şi de atingere a pragului critic de 80 de unităţi privind nivelul de umiditate din atmosferă, Primăria municipiului Cluj-Napoca anunţă punerea la dispoziţia cetăţenilor de apă plată şi pahare de unică folosinţă în următoarele farmacii din municipiu: Piaţa M Viteazul nr. 25-26, str. Regele Ferdinand nr. 22-26, str. A Vlaicu nr. 1, Str. Moineşti nr. 2-4, str. Memorandumului nr. 22, P-ţa Gării nr. 3C, P-ţa Gării nr. 4-5, str. Observatorului nr. 7, str. N. Titulescu nr. 163, B-dul Eroilor nr. 1, B-dul 21 Dec 1989  nr.131 şi Calea Floreşti nr. 77.

Asigurarea cu apă plată şi pahare de unică folosinţă prin farmaciile sus amintite se realizează în baza unui protocol instituţional semnat cu Colegiului Farmaciştilor din judeţul Cluj”, se arată într-un comunicat al Primăriei Cluj-Napoca.

Temperaturile vor depăși în intervalul menționat 36-37 de grade Celsius, ”motiv pentru care le atragem atenţia celor din categoriile de risc să evite ieşirea la orele amiezii şi să utilizeze mijloacele de prevenire a arsurilor solare, respectiv creme antisolare şi îmbrăcăminte adecvată, pălării şi ochelari de soare etc. De asemenea, îi rugăm pe toţi clujenii care cunosc persoane singure, vârstnice sau suferinde, să le viziteze în această perioadă pentru a se asigura că au la dispoziţie tot ceea ce este necesar pentru a depăşi cu bine această perioadă de caniculă”, se mai arată în documentul citat.

Comentarii Facebook