Duminica 28 Aprilie

Anunțul neobișnuit al unei firme din Cluj. Oferă recompensă de 1.000 de euro pentru recuperarea unor utilaje închiriate!


O firmă din Cluj-Napoca este dispusă să ofere o recompensă de 1.000 de euro pentru cei care pot ajuta la recuperarea a cinci utilaje în valoare de 270.000 de euro, închiriate unei firme din Vișeul de Sus, Maramureș. Poliția a fost anunțată, dar rezultatele se lasă așteptate. Unele utilaje au fost văzute până acum prin Câmpia Turzii sau chiar în București, patronii speră că cei care le-au subînchiriat sunt dispuși să le returneze, fiind siguri că există în România mulți oameni de bună credință.

O companie din Cluj, specializată în închirierea de utilaje pentru construcții, Utilben s-a trezit că utilajele închiriate unor firme din Vișeul de Sus nu le-au fost înapoiate, ci au ajuns să fie subînchiriate, scrie Adevărul.

Lipsa rezultatelor din partea Poliției i-a făcut pe patronii companiei să publice un anunț pe Facebook în care oferă recompensă pentru orice informație care duce la recuperarea unuia dintre cele cinci utilaje furate!

„Ajută-ne să ne recuperăm utilajele și îți dăm 1.000 de euro recompensă!

UTILBEN a închiriat 6 utilaje firmelor P&H Autotrasporti Internazionali SRL și Katecargo Transport SRL, administrate de Ionuț-Florin Tomoioagă, din Vișeu de Sus, Maramureș. Acesta nu ne-a mai plătit chiria pentru utilaje, așa că am solicitat înapoierea lor.

Ionuț-Florin Tomoioagă a refuzat să ne returneze utilajele și a înlăturat sistemele de monitorizare care erau instalate pe acestea. Am depus plângere la Poliție și a fost demarată procedura de urmărire penală.

Din ultimele informații, Ionuț-Florin Tomoioagă a subînchiriat utilajele unor firme din Vișeu de Sus, Câmpia Turzii și București. Am reușit să recuperăm un utilaj, însă locul în care se află celelalte 5 este necunoscut. 

Lista cu utilajele pe care le căutăm:

Buldoexcavator Cukurova 888

Miniexcavator Sunward 25UF

Pompă de șapă Putzmeister M760

Pompă de șapă Putzmeister M760

Pompă de șapă Putzmeister M740

Te vom răsplăti cu 1.000 de euro pentru orice informație care duce la recuperarea unuia dintre cele 5 utilaje furate!

Dă-ne un mesaj sau un telefon la numărul 0723 535 444 și ajută-ne să ne recuperăm utilajele furate!”, se arată în anunțul companiei păgubite. 

Comentarii Facebook