Anunț inedit pe o stradă din Cluj-Napoca! Un clujean oferă găzduire gratuită, cu mese incluse, într-o casă la munte. Are o singură condiție - FOTO


Un clujean care deține o proprietate la munte a avut o idee inedită. Acesta a postat un anunț pentru artiști în care menționa faptul că oferă găzduire unei persoane talentate care este dispusă să-i picteze pereții casei. Acesta a subliniat că va suporta și costul mâncării pe perioada șederii iar materialele utilizate vor fi cumpărate tot de el.

,,Dețin o casă la munte care are pereții triști. Ofer cazare, mâncare băutură, etc, unei persoane sau unui grup talentat să o înveselească. Cumpăr toate materialele necesare!!!”, se arată în anunț.

Interesantul anunț a fost postat pe un formu destinat celor din Cluj, mulți clujeni fiind destul de reticenți cu privire la inițiativă.

,,Sună ca un ultim weekend pe lume bine trăit”, a glumit un clujean. 

,,Ar merge un film de groază cu premisa asta”, a adăugat altul.

Un internaut a venit însă cu o explicație. Acesta a menționat că, în țări din vest acest fenomen este destul de des întâlnit, artiștii oferindu-și ,,serviciile creative” prin acest mod. 

,,Se numește < a primi artiști în rezidență>. Se întâmplă în Franța. Am un prieten care primește actori, pictori, muzicieni coregrafi. Eu am avut un mural făcut doi artiști belgieni, două concerte de cameră și un spectacol de dans.”, a explicat acesta. 

cine-se-bagă-v0-4mmd6rfi2c3d1.webp


Comentarii Facebook