Miercuri 24 Aprilie

Antigel cu probleme în magazinele din Cluj

 

 

Inspectorii de la Protecția Consumatorilor Cluj au verificat în perioada 18 - 24 octombrie firmele care comercilizau lichid antigel şi lichid de spălare parbrize.

 

În Cluj au fost verificaţi 11 operatori economici, care comercializează lichid antigel şi/sau lichid de spălare parbrize şi produse în valoare de 18.370 lei.

 

Principalele neconformităţi constatate au fost: nemenţionarea pe eticheta unui sortiment de antigel a  recomandărilor de prudenţă, produsul fiind comercializat de mai mulţi operatori economici; neredactarea în limba română a informaţiilor cuprinse pe etichetă; neafişarea în mod vizibil a codul unic de înregistrare la registrul comerţului și neafişarea preţurilor în mod vizibil, lizibil, uşor de citit.

 

Pentru neconformităţile constatate au fost aplicate 6 sancţiuni contravenţionale, din care 4 amenzi în valoare de 6000 lei şi 2 avertismente, oprindu-se temporar de la comercializare produse în valoare de 2.337 lei, până la remedierea neconformităţilor”, se arată într-un comunicat am Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Cluj.

 

Comentarii Facebook