Angajaţii Primăriei Cluj-Napoca trimişi la spa, împachetări cu nămol. Sindicatul e şi Salon de Coafură

 

Sindicatul Civitas din Primăria Cluj-Napoca se comportă ca un SRL şi face "dealuri" cu diverse firme de unde obţine discounturi şi alte facilităţi.

 

Pe portalul intern al Primăriei Cluj-Napoca, cei 700 de angajaţi pot afla că beneficiază de reduceri dacă vor să meargă la împachetări cu nămol sau la Spa.

 

De asemenea, oamenii se pot tunde sau aranja pentru nuntă la un salon cu care liderul sindicatului, Valer Suciu, a încheiat o înţelegere.

 

Sindicaliştii sunt nemulţumiţi de faptul că Valer Suciu nu este la fel de "harnic" când vine vorba de a le apăra interesele.

Cea mai recenta dovada este adresa cu nr. 7221 din 8 ian 2013 ( doc 5 si referat) prin care sindicatul "joaca la doua capete". Îsi informeaza sindicalistii ca s-ar putea sa fie nevoiti, in urma sesizarilor Curtii de Conturi, sa restituie sume importante de bani, dar sindicatul mimeaza lupta "pana la ultima picatura de sange" pentru drepturile lor. Pe de alta parte, isi pregateste "victimele" pentru destinul implacabil, restituirea banilor din 2010 pana astazi, alocati fara respectarea legii, ca spor de stabilitate pentru angajatii primariei, conform minutei Sentintei Civile nr 1953/2010, Suciu scrie in documentul catre sindicalisti: "compartimentele de specialitate pot demara, in schimb, procesul de calcul asupra eventualelor sume de restituit, spre a le avea pregatite pentru orice eventualitate".

Valeriu Suciu trebuie să penduleze intre interesul pastrarii unui post “caldut”, bine remunerat de catre primarie, si cel de sindicalist foarte bine platit, de catre membrii cotizanti care sunt “mulsi” cu mare patima de catre acesta si “aghiotanti”i sai.

Suciu este atât director în Primăria Cluj-Napoca, dar şi lider de sindicat.

 

Un uriaş scandal din Primăria Cluj-Napoca vizează o altă afacere marca Valer Suciu. Sindicatul Civitas organizează, pe banii sindicaliştilor, o petrecere de 8 Martie, la Hotel Napoca, la care membrii cotizanţi nu vor să meargă. "De persoană costă 120 de lei, iar noi am vrea să primim banii, nu să mergem să chefuim, când şi aşa salariile sunt mici şi viaţa e grea", a declarat un angajat al Primăriei Cluj+Napoca.

 

Scandal MONSTRU în Primăria Cluj-Napoca: Sindicalistul Valer Suciu îi târăște pe angajați la o paranghelie la care nu vor să meargă

Comentarii Facebook