Angajat bătut de patronii unui restaurant clujean: M-au amenințat că voi fi bătut și prietena îmi va fi violată dacă mă duc la Poliție VIDEO


Un clujean de 23 de ani susține că a fost bătut și amenințat de către patronul localului în care lucra.

Tânărul povestește despre conflictul care a început în noaptea de 30 spre 31 ianuarie 2016, în restaurantul Bistro Siret, locul de muncă unde acesta lucra ca angajat. Patronul îl bătea și îl amenința de față cu clienții. Acesta mai spune că patronul său a încercat să-l mituească pentru a nu depune plângere împotriva sa, scrie ochiulclujean.ro

În noaptea de 30 spre 31 ianuarie 2016, în timp ce eram de serviciu, fără nici un motiv, Roman Remus a început să mă înjure și să mă umilescă, punându-mă să-i decojesc o portocală de fața altor clienți aflați la masa sa și totodată mi-a aplicat amical trei palme peste față. Nu am luat în seamă credeam că-i băut și i-am dat pace. La un moment dat în timp ce mă aflam la bar, Roman Remus s-a apropiat de mine, m-a lovit ușor cu cotul pentru a mă întoarce spre el, iar cand m-am întors spre el mi-a dat trei palme puternice peste față încât mi-a dat sângele pe nas, astfel ca să scap de acesta, eu am fugit în bucătărie, iar el m-a urmărit, fiind oprit de patronul localului, Chereches Cosmin, care a intervenit și l-a oprit pe acesta, reușind să-l calmeze. Cei doi m-au chemat să mă apropii de ei, iar Roman Remus mi-a inmânat suma de 100 de euro cu scopul de a uita de acest incident. Tot în aceeași noapte, în timp ce îl serveam pe fratele patronului, pe Cherecheș Flaviu, în urma unor discuții în contradictoriu cu acesta, cu privire la faptul că nu i-am eliberat bon fiscal la o comandă, deși eu i-l prezentasem, acesta m-a chemat în oficiul localului și m-a acuzat de furt. Eu nu am recunoscut acest fapt, explicandu-i cum au decurs lucrurile, însă acesta a început să mă lovească cu palma peste față, m-a strâns de gat și m-a trântit de un frigider. În timp ce eu mi-am reluat activitatea am fost întrerupt de către patron, care împreună cu fratele său m-au luat și m-au dus fără voia mea, din nou în oficiu, unde ambii au început să mă lovească cu palmele peste față, totodată patronul numitul Cherecheș Cosmin m-a lovit cu pumnul si cu piciorul în zona coapsei. Am fost ținut de cei doi în oficiu fără voia mea aproximativ două ore, timp în care m-au amenințat că dacă o să sesizez organele de poliție îî va cere lui Roman Remus să mă bată, iar o anumită persoană de etnie romă o să-mi violeze prietena”, a declarat D.Ioan pentru sursa citată.

Acesta a trimis și o înregistrare audio în care susține că este amenințat de patron. Înregistrarea poate fi ascultată AICI.

De asemnea, la poliție a fost depusă și o plângere penală pentru lovire, lipsire de libertate în mod ilegal și amenințare.

La nivelul Politiei municipiului Cluj-Napoca s-a depus o plangere cu privire la savarsirea infractiunilor de lovire sau alte violente, lipsire de libertate in mod ilegal si amenintare, plangere indreptata impotriva a trei persoane. In acest caz, politistii efectueaza cercetari pentru stabilirea exacta a starii de fapt, incadrarea juridica a acestuia, urmand a fi luate, in functie de rezultat, masurile legale care se impun”, a precizat Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Comentarii Facebook