Luni 24 Februarie

Amenzi DURE după ce o mașină a fost avariată în centrul Clujului de bucăți de sticlă căzute de pe o clădire

 

Poliția Locală a aplicat amenzi dure pentru neîntreținerea corespunzătoare a clădirilor din zona de protecție istorică a municipiului.

 

Amenzile s-au ridicat la 8000 de lei pentru două incidente separate. 

 

Este vorba despre imobilul de pe strada Universității nr. 3, unde în cursul zilei de ieri a căzut o bucată de sticlă din geamul clădirii, deteriorând un autoturism parcat în zonă (așa cum se vede în fotografiile anexate) și cel de pe strada Memorandumului nr. 3, unde în dimineața zilei de astăzi au căzut bucăți de tencuială din fațada clădirii.  

 

Au fost întocmite două procese verbale de constatare a contravenției, fiecare dintre acestea în valoare de 4000 de lei, în conformitate cu Legea nr. 422/2001, privind protejarea monumentelor istorice. 

 

Precizăm faptul că ambii proprietari sancționați, au fost, în prealabil, somați de municipalitate în cursul anului trecut”, a precizat Biroul de Presă al Primăriei Cluj-Napoca. 

 

Primăria municipiului Cluj-Napoca atenționează proprietarii clădirilor din zona de protecție istorică a orașului să ia măsuri pentru întreținerea corespunzătoare a acestora, pentru a nu pune în pericol siguranța lor și a trecătorilor.

Comentarii Facebook