Amenzi de peste 16.000 lei la Cluj în mai puțin de o zi. Polițiștii au folosit și un elicopter FOTO



Polițiștii clujeni au întețit controalele în perioada premergătoare Sărbătorii Adormirii Maicii Domnului şi în timpul acesteia, fiind date un număr impresionant de amenzi.

Pentru depistarea în trafic a conducătorilor de autovehicule care nu respectă regimul legal de viteză, au fost folosite echipamente de supraveghere video a traficului rutier şi de măsurare a vitezei.

Până la această oră, poliţiştii au constatat două infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere şi au aplicat 50 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 16.000 de lei; 20 dintre acestea au fost aplicate pentru depăşirea limitei legale de viteză, anunță reprezentanții IPJ Cluj.

De asemenea, la orele de vârf, pentru prevenirea accidentelor rutiere şi a ambuteiajelor, supravegherea traficului rutier s-a realizat cu un elicopter, care a survolat deasupra principalelor artere rutiere din judeţ.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj s-a bucurat de suportul aerian profesional al Inspectoratului General de Aviaţie al Ministerului Afacerilor Interne şi al Unităţii Speciale de Aviaţie Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook