Amenzi de peste 14 milioane de lei, în ultimele 24 de ore, pentru nerespectarea restricțiilor de circulație. Câte s-au dat la Cluj


Polițiștii și jandarmii au depistat, în ultimele de 24 de ore, 6.777 de persoane care nu au respectat măsura privind restricţionarea circulaţiei, informează Grupul de Comunicare Strategică. 

Acestor persoane le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale, în valoare de 14.085.225 de lei.

În ceea ce privește județul Cluj, în cursul zilei de joi, 16 aprilie, 707 de poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi militari au acționat integrat pe raza județului Cluj, pentru impunerea normelor legale instituite pe perioada stării de urgenţă.

Au fost efectuate acțiuni în trafic, controale la locațiile de carantinare/izolare, verificări în scopul respectării interdicțiilor impuse pe timpul stării de urgență de către societățile comerciale/persoanele fizice autorizate, precum și acțiuni de menținere a ordinii publice.

A fost verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a peste 1347 de persoane din județul Cluj, iar 76 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate au fost controlate. 

În ultimele 24 de ore au fost constatate 195 de contravenții, valoarea sancțiunilor fiind de peste 329.934 de lei. Majoritatea sancțiunilor au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației conform ordonanțelor militare în vigoare.


Comentarii Facebook