Sambata 4 Februarie

Amenzi de peste 14.000 de lei, într-o singură zi, la Cluj-Napoca. Vezi câți clujeni au rămas fără permisPolițiștii de la Rutieră au organizat, mrți, mai multe controale în traficul din Cluj-Napoca. în urma acțiunii au fost date peste 85 de amenzi, în valoare de aproximativ 14.000 lei.

S-a acţionat cu preponderenţă în zona centrală, precum şi pe străzile Traian Vuia, Aurel Vlaicu, Calea Floreşti, Oaşului şi Maramureşului, din municipiul Cluj-Napoca.

Astfel, pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, poliţiştii au fost nevoiţi să aplice 86 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de circa 14.000 de lei.

Cele mai multe sancţiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitei legale de viteză, fiind constatate 21 de astfel de contravenţii. Următoarea abatere, pentru care s-au aplicat nu mai puţin 15 de sancţiuni contravenţionale, se referă la neportul centurii de siguranţă.

Pentru neregulele constatate, polițiștii au aplicat 152 puncte de amendă şi 142 puncte de penalizare, fiind reţinute 16 permise de conducere.

Comentarii Facebook