Amendat cu 5000 de lei! Un șofer din Cluj fără RCA a fugit de polițiști și a făcut un accident în fața lor


UPDATE

Soferul a fost amendat, în total, cu 4,930 de lei, fiindu-i totodată reținut permisul de conducere, certificatul de înmatriculare și plăcuțele și suspendat dreptul de a conduce pentru o perioada de 120 de zile.

——————

S-au derulat scene de film poliţist pe strada Câmpiei din municipiul Turda în această dimineață. Un conducător auto nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de polițiștii rutieri aflați în cadrul unor activități de verificare și și-a continuat drumul. Urmărit de polițiști, acesta a ajuns într-o altă mașină. Din fericire, în urma accidentului au rezultat doar pagube materiale. 

În jurul orei 11.30, pe strada Câmpiei, din municipiul Turda, un conducător auto, în vârstă de 52 de ani, din municipiul Turda a intrat în coliziune cu un alt autoturism, rezultând doar pagube materiale, în timpul efectuării unei manevre de depășire a respectivului autovehicul.

Autoturismul bărbatului de 52 de ani era urmărit de polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Turda și Câmpia Turzii, urmare a faptului că pe raza municipiului Câmpia Turzii, acesta nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de polițiștii rutieri aflați în cadrul unor activități de verificare”, transmite IPJ Cluj.

Conducătorul auto în cauză a fost sancționat contravențional pentru neoprire la semnalul efectuat de polițiști, efectuarea unei manevre neregulamentare de depășire, dar și pentru polița RCA expirată, respectiv ITP aflat în afara valabilității.

Comentarii Facebook