Amendă usturătoare pentru o companie de transport din Cluj de la Garda de Mediu! S-au scurs peste 25 de tone de uree din trenul cu care transporta marfă


Garda de Mediu a amendat o companie de transport din Cluj după ce trenul care transporta marfă a fost atacat de indivizi necunoscuți în Portul Constanța iar din cele 36 de vagoane s-a scurs aproape 80% din cargo, adică peste 25 de tone de uree.

Firma a fost amendată cu 60.000 lei pentru că nu a respectat condițiile din autorizaţia de Mediu, nu a anunțat incidentul și nu a luat măsuri pentru a recupera produsul și a curăța zona afectată. Cei de la Garda de Mediu anunță că au aflat despre incident după apatiția unor imagini  la televizor.

"Garda de Mediu Constanţa a sancţionat societatea de transport mărfuri pe calea ferată, urmare a incidentului din data de 6 august. În jurul orelor 20:20, trenul compus din 36 de vagoane, încărcat cu uree în Portul Constanţa, a fost frânat de persoane necunoscute. Au fost acţionate vanele de descărcare de la patru vagoane din care s-au scurs circa 25 tone uree pe sol, de-a lungul căii ferate, la intersecţia cu strada Theodor Speranţia, în zona staţiei de epurare Constanţa Sud", a transmis Garda de Mediu Constanţa.


Comentarii Facebook