Amendă de 20.000 de lei pentru o firmă de panificație din Cluj


Poliţiştii din cadrul Serviciul de Investigare a Fraudelor Cluj au amendat, în cadrul unei acțiuni organizate în județ, o companie care se ocupă cu producerea și comercializarea produselor de panificație cu o sumă imensă.

Pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor ce se comit în domeniul producerii, depozitării, transportului şi comercializării produselor cerealiere, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Cluj au efectuat un control de specialitate la o societate comercială, având ca principal obiect de activitate producerea şi comercializarea produselor de panificaţie”, informează oamenii legii.

Cu această ocazie, s-a constatat faptul că, în comuna Mociu, la un punct de lucru al agentului economic, se efectuau acte de comerţ cu produse de panificaţie, respectiv pâine şi produse de patiserie, fără a exista documente justificative de provenienţă.

Administratorul societăţii a fost sancţionat contravenţional cu o amendă în valoare de 20.000 lei şi s-a dispus confiscarea a peste 100 produse de panificaţie, în valoare de aproximativ 350 lei.

Comentarii Facebook