Ambulanta SMURD lovita intr-un accident in Cluj in fata Hotelului Melody ! Masina transporta un pacient la spital FOTO si VIDEO

 

O ambulanta SMURD a fost lovita in jurul orei 11.00 in fata hotelului Melody. Autoutilitara venea dinspre Prefectura, si a fost lovita in plin de o Skoda ce se indrepta dinspre Piata Unirii spre gara.

 

Martorii spun ca ambulanta avea semnalele acustice si luminoase pornite si ca soferul Skodei probabil nu le-a auzit, din moment ce nu a incetinit.

 

Soferul SMURD a fost testat cu aparatul etilotest si s-a demonstrat ca nu consumase bauturi alcoolice.

 

In urma accidentului, soferul masinii Skoda a fost extrem de nervos si intrebat de echipa Stiri de Cluj despre accident a lovit camera de filmare.  

 

In aceasi intersectia, in ultimul an, au mai avut loc doua accidente. In 23 iunie 2011, o ambulanta a fost lovita si proiectata pe trotuar (VIDEO), iar, in 19 ianuarie 2012, o alta autospeciala a Serviciului de Ambulanta Cluj a fost implicata intr-un accident exact in acelasi loc (VIDEO).

 

Accidentul de vineri dimineata a fost surprins de camerele de supraveghere ale Primariei Cluj-Napoca. Inregistrarea arata ca autospeciala SMURD avea semnalele luminoase pornite si soferul autoturismului a intrat cu viteza in intersectie, fara sa se asigure, desi alte masini au oprit.

 

Accidentul cu ambulanta SMURD din fata hotelului Melody - IMAGINI CAMERE DE SUPRAVEGHERE VIDEO

Comentarii Facebook