Ambulanta lovita in fata la Melody! Soferul autoturismului sustine ca autospeciala avea 80 km/h VIDEO

 

Un accident de circulatie s-a porodus in jurul orei 10.45 la intersectia Bulevardului 21 Decembrie 1989 si strada Regele Ferdinand.

 

Un autoturism Skoda a pornit de la stopul din fata hotelului Melody si a intrat in plin intr-o ambulanta care venea de pe Bulevardul 21 Decembrie 1989.

 

"Din primele cercetari reiese ca soferul autoturismului Skoda a patruns in intersectie si nu a acordat prioritate de trecere a unei ambulante care avea in functiune semnalele acustice si sonore. Autoturismul Skoda venea din Piata Unirii dinspre Primaria veche si se indrepta spre strada Regele Ferdinand, iar ambulanta circula pe Bulevardul 21 Decembrie spre cartierul Manastur. In urma acestui eveniment s-au inregistrat doar pagube materiale, nu au fost victime", a declarat agentul-sef Mircea Garlea, Biroul Rutier municipiu Cluj-Napoca.

 

Soferul vinovat de accident se scuza si spune ca si soferul salvarii trebuia sa fie atent, din moment ce venea cu viteza mare.

 

"Trebuia sa se asigure ca a avut viteza, 80 Km/h a avut. Venea de jos pe contrasens, s-a facut verde si am iesit la colt. Dar cum a venit pe contrasens trebuia sa se asigure si el ca nu putea sa mearga chiar pe trotuar. Eu ce viteza puteam sa am daca am pornit de la stop, cand s-a facut verde", a spus soferul masinii Skoda.

 

Potrivit martorilor, ambulanta transporta o femeie la spital, iar in urma accidentului aceasta a fost mutata intr-o alta salvare.

Comentarii Facebook