Luni 27 Septembrie

Alte imagini cu dezastrul produs de furtuna de duminică seara. Atenție cum montați izolația din polistiren pe bloc - VIDEO


Pompierii au lucrat luni, 19 iulie, și au înregistrat solicitările venite din partea clujenilor pentru înlăturarea arborilor sau elementelor de construcții doborâte de vijelii.

Astfel, opt echipaje ale ISU Cluj au intervenit în 34 de situații, pe tot parcursul zilei de luni, pentru a înlătura elementele distruse de vijelie și care reprezentau un potențial pericol pentru cetățeni prin instabilitatea lor, dar și pentru evacuarea apei acumulate într-un subsol.

Au fost înlăturați arbori doborâți în 23 de locații și au fost îndepărtate elemente de acoperiș sau diverse materiale de construcții în 13 cazuri. Echipe din cadrul Serviciului Spații Verzi a primăriei municipiului Cluj-Napoca au intervenit alături de echipajele ISU în alte nouă locații pentru degajarea arborilor, iar specialiștii furnizorilor de utilități au desfășurat, de asemenea, lucrări pentru remedierea rețelelor de distribuție a energiei electrice și gazului.

La lăsarea serii echipajele s-au retras în subunități, iar în funcție de solicitările care vor fi înregistrate vor fi continuate acțiunile de înlăturarea a efectelor fenomenelor meteo extreme și pe parcursul zilei de mâine.

Comentarii Facebook