Alin Tise si-a deschis o fundatie pentru ajutorarea copiiilor institutionalizati! - VIDEO si FOTO

 

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, a lansat astazi Asociatia Crestina "Sansa la Viata!", destinata copiiilor institutionalizati.


Asociatia a lansat si o campanie in colaborare cu Romtelecom prin care clujenii vor putea dona 2% din impozitul pe venitul global sunand la un numar de telefon.



In judetul Cluj sunt 700 de copii institutionalizati care vor fi ajutati sa invete o meserie sau sa isi urmeze o pasiune.


"Asociatia isi va gestiona resursele proprii  si dorinta mea este de a asigura in fiecare an un buget de cateva sute de mii de euro. Vom obtine si finantari prin donatie. Vom incerca sa aducem oameni care au firme, societati private, pentru a-i ajuta pe acesti copii", a mai spus Alin Tise, fondatorul Asociatiei Crestine "Sansa la Viata!".

 

"Intr-o prima faza eu iau caietul si reportofonul cu mine si ma duc la toate centrele din judet si voi discuta cu ei. Vreau sa devin omul lor si sa aflu ce isi doresc. Asa ca in prima faza voi avea nevoie de benzina", a spus Calina Berceanu, fost jurnalist, care lucreaza acum pentru Asociatia "Sansa la Viata!".

 

Alaturi de acest proiect mai sunt Universitatea "Babes-Bolyai" Cluj si Inspectoratul Scolar Judetean Cluj.

Comentarii Facebook