Alin Tise se lauda ca a facut economii la buget in ultimii doi ani. Drumurile din judet sunt, insa, praf si pulbere


Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, s-a laudat astazi ca in ultimii doi ani a facut o economie la buget de 116 milioane de lei, din cele 64 de contracte derulate la nivelul judetului.

"Acesti bani se regasesc in proiectele anului in curs, reprezentand o rezerva importanta pentru aceasta perioada mai grea, dandu-ne garantia ca proiectele incepute de noi vor putea fi finalizate la termenele prevazute", a declarat Alin Tise.

In total cele 64 de proiecte derulate de Consiliul Judetean Cluj ar fi trebuit sa aiba o valoare de 310 milioane de lei, dar ca "urmare a modului eficient de atribuire a acestor contracte s-a realizat o economie de 116.302.157,53 lei, in procent 37,47%", sustine seful Consiliului Judetean Cluj.

Fondurile pentru refacerea drumurilor judetene lipsesc cu desavarsire. CJ Cluj dispune in acest an la capitolul drumuri de un buget de 19 milioane de lei, din care 11 milioane trebuie platiti ca rata pentru un credit contractat in 2005. Restul banilor vor fi folositi pentru plombari si intretineri de drumuri.

Comentarii Facebook