Alexandru Uioreanu ar putea fi arestat din nou de procurorii DIICOT Cluj! A luat legătura cu un tânăr drogat

 

Fiul președintelui Consiliului Județean Cluj, Alexandru Uioreanu, ar putea ajunge iarăși în arest, după ce a luat legătură cu un alt inculpat şi anume un tânăr, Alin Gelu Tition.

 

Tition este și el cercetat în dosarul în care Uioreanu Junior a fost trimis în judecată pentru trafic de droguri. Procurorii DIICOT Cluj au cerut arestarea lui Alexandru Uioreanu.

 

Alin Gelu Tition a fost filat de ofițerii de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate Cluj, fiind prins cu câteva grame de droguri ușoare. În timpul filajului, ofițerii au constatat că Alexandru Uioreanu s-a întâlnit cu Tition. 

 

Din reţeaua din care face parte Uioreanu jr. mai fac parte Şimonca Alin, Popovici Claudiu Valerian, Hedeşiu Claudiu Darius şi Tition Gelu Alin.

 

Uioreanu junior a fost condamnat în 27 martie la o pedeapsă cu închisoarea de 2 ani și jumătate cu suspendare, sub acuzația de trafic de droguri.

 

Alexandru Uioreanu, fiul de 17 ani al lui Horea Uioreanu, președintele Consiliului Județean Cluj, a fost arestat la sfârșitul anului trecut, pentru trafic de narcotice.

 

Alexandru Uioreanu este acuzat că, în 2012, a procurat în mod repetat cannabis de la Nagy Ferenc şi Nagy Gyongyever, și a vândut și oferit drogurile unor consumatori din oraşul Cluj-Napoca, respectiv Tition Adrian Ciprian şi Borşan Norbert, colaboratorului autorizat cu nume de cod ”Zăvoianu Larisa”, şi altor tineri.

 

Procurorii DIICOT Cluj au atacat sentința.

Comentarii Facebook