Alexandru Arșinel a plâns la externarea din spitalul lui Lucan: ”A dat o șansă la viață și generației a treia”

 

Actorul Alexandru Arșinel a fost externat de la Institutul de Urologie și Transplant Renal Cluj.

 

Am bătut la ușa acestui spital și am fost ajutat. Îi mulțumesc domnului Lucan că dă o șansă la viață și celor din generația a treia. Pot să plec fericit acasă”, a spus, plângând, Alexandru Arșinel.

 

Să știi că n-am făcut-o intenționat. Puteai să fii și Papa, dacă nu te potriveai, aia erai!”, a spus Mihai Lucan, apărându-se de suspiciunea că i-ar fi transplantat actorului în mod preferințial rinichiul.

 

Eu constitui de 35 de ani - 40 de ani un caz de nefrologie, fiind luat în evidența spitalul Davila din București, și în ultimii 2 ani s-a agravat foarte mult starea mea, m-am deteriorat foarte mult. Șansa ca să pot să continui a fost asta.

 

Am primit sute de telefoane. Mă așteaptă ăia de acasă ca pe o porodică. Dincolo de sarcinile mele din cadrul teatrului de revistă sunt și managerul teatrului și sunt probleme. Deschidem o nouă stagiune. Suntem în preajma unei premiere. Deci va fi de lucru, dar în condiții de securitate. 

 

Restricții voi avea o viață întreagă de acum încolo. Operația impune niște reguli de viață stricte. Imunitatea scade foarte mult, pentru ca organul să nu fie respins și va trebui să păstrez nivelul anticorpilor la un nivel foarte jos. 

 

Nu mai am voie la femei. Mi-a spus Lucan că nu am voie”, a glumit actorul.

 

Profesorul Mihai Lucan a spus că este fericit că a reușit încă o dată să invingă moartea.

Comentarii Facebook