Alertă pe Aeroportul Cluj. Un pasager a afirmat că are o bombă în bagajul de cabină!

Un incident a avut loc azi dimineata in jurul orei 6.00 pe Aeroportul Cluj. Unul dintre pasagerii care se pregatea pentru imbarcarea spre Londra intr-o aeronava Wizzair a facut afirmatia ca are o bomba in bagajul de cabina.            

 

"Avand in vedere gravitatea situatiei create au fost declansate  procedurile specifice.  Zborul a avut o intarziere de 2 ore și 45 de minute. Pasagerului i-a fost intrerupta calatoria si a fost preluat pentru cercetare de catre organele abilitate. Alarma s-a dovedit a fi falsa. Celelalte zboruri nu au fost afectate si se desfasoara conform programului" au declarat reprezentantii Aeroportului Cluj.

 

Pe zborul W6 3301 de la Cluj la Londra Luton, din 26 iulie, în timpul îmbarcării, un pasager a afirmat că deține un dispozitiv exploziv. Echipajul WIZZ de serviciu a urmat procedurile standard pentru a asigura siguranța tuturor pasagerilor, a echipajului și a aeronavei și a raportat imediat problema autorităților competente. Pasagerul a fost arestat și, după reverificarea tuturor bagajelor, a pasagerilor și a aeronavei, operațiunile obişnuite au fost reluate. Siguranța și securitatea reprezintă pentru Wizz Air  prioritatea 0. Cazul este acum de competenţa poliţiei”, a precizat Suzana Savu, reprezentant Wizz Air.

Comentarii Facebook