Alertă cu BOMBĂ la Polus Cluj - FOTO / VIDEO / UPDATE: Cel care a sunat la 112 ar avea probleme psihice

 

Polus Center Cluj, actualul VIVO, este închis în mare parte, iar accesul clienților este restricționat în zona magazinelor.

 

Conform unor martori, accesul în centrul comercial este restricționat de poliție și oamenii de ordine. ”Au spus că se presupune că este o bombă. Pare o glumă proastă. La food court este permis să intrăm, dar spre magazine nu. Cu toate acestea, clienții nu sunt scoși din magazin”, ne-a transmis Camelia, un martor la incident.

 

Reprezentanții ISU Cluj au spus că nu au fost alertați prin 112, dar că au primit telefoane de la cetățeni. ”Nu am fost anunțați de nimic, dar am primit telefoane prin care am fost întrebați. Cei de la dispecerat nu au fost anunțati oficial de nimic”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

------------------

UPDATE

 

Reprezentanții ISU Cluj au confirmat că este alertă cu bombă la Polus Cluj, dar că lor nu li s-a solicitat să intervină.

 -----------------

UPDATE 15.20

 

Polițiștii și oamenii de ordine au început să permită accesul publicului în toate zonele centrului comercial. S-ar părea că suspiciunile au fost în zona fântânii de la intrare în Polus Center, dar până acum autoritățile nu au făcut niciun comentariu oficial. 

 

 

 

-------------------

 

 

UPDATE

 

Prefectul Clujului, Gheorghe Vușcan, a declarat că a fost vorba despre o alarma falsă, semnalată de o persoană cu probleme psihice, iar persoana responsabilă pentru apel a fost identificată și reținută de polițiști.

 

Comentarii Facebook