Alertă alimentară! Lidl retrage un produs cu suspiciune de Salmonella de pe rafturile magazinelor din toată țara


Retailerul Lidl retrage de pe rafturile magazinelor un produs pe bază de pui, deoarece există suspiciunea că ar fi contaminat cu Salmonella. Un alt lot din acest produs a fost retras și luna trecută, pentru aceeași problemă. 

Decizia rechemării a fost luată de firma producătoare Geka care retrage de pe piață produsul ,,Culinea  Nuggets cu pui 500 g” cu termenul de valabilitate ” cu termenul de valabilitate 06.02.2025, din lotul cu numărul ED06.02.2024 049502204849, cu suspiciune de prezență Salmonella. 

În cazul lotului vizat, nu se poate exclude prezența bacteriei Salmonella în produs. Salmonella  poate declanșa boli gastrointestinale severe. La anumite grupuri de persoane (tineri, bătrâni,  gravide, imunodeprimate) poate provoca simptome grave. Prin urmare, clienții nu trebuie să  consume sub nicio formă produsul afectat.  

Produsul poate fi returnat în toate magazinele, iar contravaloarea acestuia va fi  restituită chiar și fără prezentarea bonului fiscal. 

Această rechemare vizează exclusiv produsul menționat, alte produse vândute de Lidl, inclusiv ale aceluiași producător, nefiind afectate.

Screenshot 2024-04-03 152228.png


Comentarii Facebook