Al doilea apel disperat al mamei in cazul de la TARNITA! Mama Alexandrei cauta scafandri. Distribuiti apelul mamei


Klaudia Nagy, mama Alexandrei, fetita de trei ani disparuta la Tarnita, face un apel pe Facebook pentru a gasi scafandri.

"Cautam scafandrii cu echipament care pot intra sub gheata la adamcimi de maxim 60 de metri. Numar de contact: 0747011445, sau sunati la 112. Va rog distribuiti!

We are looking for divers with equipment who can dive at 60 m deep. Please call at: 0747011445, or 112", a scris Klaudia Nagy.

 

Mama fetitei de trei ani, disparuta la Tarnita, face un apel public: Distribuiti fotografia, fetita mea e disparuta de luni

 

Seful Politiei Cluj, chestorul Ioan Pacurar, si-a facut imagine pe seama tragediei de la Tarnita in timp ce mama disperata cere ajutorul unor scafandri

Autoritatile locale de la ISU Cluj si de la Politia Cluj sunt depasite de situatie. Cautarile celor doi copii inecati de tatal lor in lacul Tarnita sunt de-a dreptul anemice. Pompierii de la ISU Cluj au fost miercuri pe lacul Tarnita doar ca opinia publica sa nu spuna ca nu au fost. De dimineata, doi pompieri se incalzeau pe malul lacului, in timp ce alti trei militari, intr-o barca pneumatica, cautau la intamplare cele trei corpuri neinsufletite. Din barca, unul dintre pompieri arunca o ancora in speranta ca va agata unul dintre trupuri lucruri care nu s-a intamplat.

In jurul orei 11.00, la Tarnita si-a facut aparitia si chestorul IOan Pacurar, seful IPJ Cluj. Politistul nu a stat la Tarnita nu mai mult de 15 minute, a dat interviuri la toate televiziunile care transmiteau live evenimentul. Dupa ce Live- urile au trecut, Pacurar a disparut de la fata locului la fel cum a venit. Impreuna cu el si echipa de politisti de la Serviciul de Criminalistica.

Cautarile vor continua si in zilele care urmeaza tot cu viteza melcului.

Abia luni, la Tarnita, vor ajunge scafandrii unei firme private care sa caute pe fundul lacului trupurile neinsufletite ale lui Nicolae Lapuste si a celor doi copii ai lui.

Intre timp, mama celor copiilor, Klaudia Nagy a postat un alt anunt cutremurator pe Facebook. "APEL URGENT PENTRU CAZUL DE LA TARNITA. Cautam scafandrii cu echipament care pot intra sub gheata la adamcimi de maxim 60 de metri. Numar de contact: 0747011445, sau sunati la 112. Va rog distribuiti!",  a scrie femeia pe contul ei de Facebook.

 



Comentarii Facebook