Duminica 29 Ianuarie

Ai pofta de o pizza buna? Pizza Prego te asteapta la o pizza cu bordura gustoasa(P)Pizzeria Prego, de pe strada Primaverii nr.1, si-a surprins placut clientii fideli prin meniurile exceptionale si atmosfera deosebita.

Deschis la jumatatea lui februarie, restaurantul ofera pizza delicioasa, mancare calda si produse de bar. Iar cei care nu pot ajunge la restaurant pot comanda pizza, salata sau paste acasa, livrarea fiind gratuita pentru o comanda mai mare de 24 lei. Intotdeauna la restaurant cat si la livrarea la domiciliu se serveste mancare proaspata si calda.

“Fiindca pretuim calitatea, livram numai produse preparate din momentul comenzii. Pizza Prego realizeaza pizza de cea mai buna calitate, respectand retete traditionale italienesti. Calitatea, Gustul si Cantitatea sunt cheia succesului”, a declarat Andrei Coltescu, administratorul pizzeriei.

Se pot organiza si evenimente, restaurantul avand o capacitate de 85 de locuri in salon de fumatori si 35 de locuri in salon de nefumatori. Pizzeria este deschisa in fiecare zi de dimineata de la 10.00 pana la ora 24.00.

Strada Primaverii, nr 1,
Cluj-Napoca

0752958248

www.pizza-prego.ro

 

Comentarii Facebook