Agresorul studentului din Piața Mărăști a MURIT în accident, lângă Gherla. Tatăl studentului a murit atunci de INIMĂ - FOTO

 

Boby Varga, unul dintre romii care au bătut un student în Piața Mărăști din Cluj-Napoca, pentru un loc de parcare, a murit în accidentul de la Fundătura. 

 

Boby Varga și fratele lui au vrut să parcheze pe trotuar, dar Ionuț R. le-a atras atenția că nu este normal ce fac, iar aceștia l-au luat la bătaie. Studentul a fost operat, iar tatăl lui a suferit un infarct și a murit, după ce a aflat ce s-a întâmplat cu fiul lui.

 

Boby Varga şi Robert Varga au fost arestați în 30 iunie, și eliberați 21 de zile mai târziu, fiind cercetați în continuare pentru fapta comisă.

 

Detalii GREU DE SUPORTAT: Romii l-au lovit pe student în Piața Mărăști și când acesta cerea ÎNDURARE

 

Joi seara, în jurul orei 23.00, Boby Varga a murit în urma unui accident de circulație produs la Fundătura. 

 

 

Șoferul a pierdut controlul asupra volanului și s-a izbit cu autoturismul într-un podeț. Vezi AICI imagini.

 

Martorii au sunat rapid la 112, iar la fața locului s-au deplasat două ambulanțe, de la Dej și Gherla, dar și o autospecială de descarcerare. 

 

Inca de la sosirea medicilor, tanarul se afla in stop cardio-respirator, dar nu au putut incepe resuscitarea pana cand pompierii l-au extras din masina, muncind pentru acest lucru aproximativ 20 de minute. Abia apoi medicii l-au dus in ambulanta si au inceput masajul cardiac. Intre timp, la fata locului si-au facut aparitia rudele soferului, care socate de ceea ce au vazut, au facut un adevarat spectacol.

 

Când medicii au declarat decesul, rudele tânărului au sărit la bătaie. Polițiștii au fost depășiți de situație, astfel că echipajul de pe ambulanță a fost nevoit să transporte trupul neînsuflețit al șoferului la Institutul de Medicină Legală.

 

Rudele acestuia nu au încetat și au urmărit ambulanța cu mașinile. Echipajul a cerut ca la sosirea în Cluj-Napoca să fie așteptați de forțele speciale.

 

Conform spuselor prietenilor acestuia, tânărul era la Gherla în vizită și se certase cu prietena sa. Brusc acesta s-a urcat în mașină și a plecat.

 

Aceștia susțin că o explozie la unul dintre cauciucuri a cauzat dezastrul, tânărul spunându-le în timpul zilei că avea probleme la una din roți, dar a amânat repararea acesteia.

Comentarii Facebook