Agresorul cu crosa de golf din club Nox, 29 de zile după gratii. Ce au văzut polițiștii pe CAMERELE de SUPRAVEGHERE

 

Bătaia din clubul Nox, de pe strada București a durat mai puțin de 5 minute. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate vedea cum scandalul a izbucnit din senin, fără ca angajații clubului să apuce să reacționeze.

 

Trei bărbați au intrat în local, la câteva minute după ora 3.00 dimineața, în 8 decembrie, unul dintre ei ținea ascunsă o crosă de golf. ”L-au căutat pe un alt bărbat și când l-au găsit, Rareș, tipul cu crosa, l-a lovit în cap. Victima stătea în zona barului și din senin a fost lovit în cap cu crosa de golf. A căzut la pământ, iar apoi angajații clubului au sărit să îl calmeze pe agresor. Nu au reușit și acest Rareș a luat un scaun cu care a lovit în cei care îl potoleau”, ne-a relatat unul duntre polițiștii care anchetează cazul.

 

Unul dintre patroni a încercat să stea de vorba cu unul dintre tinerii care îl însoțea pe agresor și scandalul părea aplanat, dar ”scânteia” a izbucnit din senin. După circa 4 -5 minute, agresorul a plecat din club, dar deja fusese apelat butonul de panică. În momentul scandalului, localul nu era foarte aglomerat. 

 

Când Poliția a ajuns la locul scandalului, victima era la pământ, iar agresorii plecaseră. Poliţiştii au identificat cele trei persoane în cursul zilei de duminică, ”stabilind că aceştia au venit la solicitarea unui angajat al barului, cu intenţia de a discuta cu trei clienţi, în vederea aplanării unei stări conflictuale, dar P.R., de 32 ani, a luat crosa de golf şi l-a lovit în zona capului pe C.G.A., de 30 ani”.

 

Oficialii clubului au declarat că starea conflictuală a izbucnit din senin și că au acționat conform prevederilor legale. 

 

Rareș Petrar, bărbatul cu crosa de golf a fost reținut pentru 24 de ore și acum este cercetat în stare de arest, pentru 29 de zile. S-ar părea că este angajatul unei firme de pază din Cluj-Napoca.

 

Victima a fost internată la UPU Cluj, unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale. 

 

Comentarii Facebook