Agenda cu spăgile lui Uioreanu ar conține nume grele din Cluj. DNA va decapita MAFIA

 

Surse judiciare susțin că omul lui Horea Uioreanu, consilierul său personal Răzvan Pop, ținea o agendă în care erau trecute spăgile încasate și de încasat. 

 

Pe această listă apar nume grele, patroni de firme de construcții sau primari, dar care nu pot încă fi divulgate din motive de securitate a anchetei. 

 

Afacerile derulate de aceste personaje se ridică la zeci de milioane de euro, ei fiind ”taxați” cu sume de la 5.000 la 50.000 de euro. 

 

Toate aceste personaje urmează să fie audiate la DNA Cluj, pentru a fi verificată veridicitatea listei din caietul cu spăgi ținut de Răzvan Pop. Între nume se regăsesc chiar și primari liberali și angajați din Consiliul Județean Cluj, scrie evz.ro. 

 

Președintele Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu, a fost arestat după ce ar fi primit bani de la oamenii de afaceri Vasile Pogăcean şi Ioan Bene, 500.000 de lei, pentru a achita plăți restante către firmele acestora sau pentru a le acorda contracte preferențial.

 

Razvan Pop ar fi denunțătorul din acest dosar. El a fost prins în dosarul Fany, după ce ar fi luat spagă 6.000 de lei pentru a oferi informații confidenșiale din cadrul comisiei care a validat licitația de transport județean. În schimbul acestpr informații, Pop ar fi trebuit să primească 10.000 de euro, încasând numai 6.000 de lei.

 

Vezi AICI dovada că există o agendă cu spăgi.

 

DNA a vorbit atunci despre Răzvan Pop ca despre un suspect, dar el nu a mai fost trimis în judecată, semn că a colaborat cu achetatorii. Este posibil ca agenda cu spăgi să fi fost găsită atunci asupra lui.

 

Omul lui Uioreanu avea o agendă în care ar fi ținut evidența banilor luați MITĂ. Cine este denunțătorul?

Comentarii Facebook