Afacerea unor tineri clujeni: magazinul ONLINE de articole vestimentare "Anonbrand" FOTO

 

O echipă de tineri clujeni s-a gândit că un lucru bun pe care îl poate face este să redeschidă magazinul online de articole vestimentare "Anonbrand".


În cadrul acestuia, cumparatorii pot alege, pentru început, dintre mai multe modele de tricouri cu imprimeuri unice. Acestea au fost realizate de un grup de designeri independenţi care prin colaborarea cu Anonbrand caută să se afirme pe piaţa românească.

Tinerii îşi propun ca în scurt timp, Anonbrand să producă şi alte articole de îmbrăcăminte şi nu numai.

 



Pentru a vedea cum arată articolele Anonbrand intră pe www.anonbrand.com si pe www.facebook.com/anonbrand

Articolele vestimentare Anonbrand sunt unele proprii prin alternativa originală şi autohtonă pe care o oferă mediului urban românesc, încă dominat în mare parte de valori importate.

Scopul pe care tinerii şi l-au propun încă de la ieşirea pe piaţă a Anonbrand "a fost acela al aducerii alături a tuturor elementelor de artă urbană, muzică şi sport, formate şi dezvoltate în mediul în care trăim.

Prin menţinerea acestora sub umbrela ce le protejează identitatea, dorim să le transpunem valorile în concepte vestimentare care întâresc conexiunea lor naturală. Astfel, putem dezvolta cu uşurinţă o alternativă autentică şi plină de originalitate a mediului urban în street wear", susţin tinerii.

 

Foto: anonbrand.com

 

Anca Baciu

 

 

 

Comentarii Facebook