Aeroportul ”Avram Iancu” din Cluj și-a premiat călătorul cu numărul 1.000.000. Vezi ce premii a câștigat FOTO


Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” din Cluj-Napoca a atins astăzi numărul de un milion de călători, iar fericitul pasager al cursei Wizz Air către Bergamo, unde s-a atins numărul de călători, a fost premiat.

Câștigătorul a primit o diplomă, două bilete dus-întors la Wizz Air către orice destinație dorește, cu plecare de pe Aeroportul din Cluj, un abonament de parcare la aeroport, valabil un an de zile, și vouchere pentru înfoliat bagaje.

Călătorii cu numărul 999.999 și 1.000.001 au primit și ei câte o diplomă, parcare gratuită și vouchere.

Această premiere dovedește că ce am investit începe să dea roade. Este a treia oară când Aeroportul din Cluj premiază călătorul cu numărul un milion și sper că de anul viitorul să depășim milionul de călători fără probleme”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu.

Premierea câștigătorilor din acest an reprezintă un pas important pentru Consiliul Județean, pentru Aeroportul Internațional Cluj, ne-am consacrat în acest an ca al doilea aeroport al României, iar pentru anul 2014 avem o previziune de creștere”, a declarat directorul aeroportului, David Ciceo.

 

Comentarii Facebook