Adolescenți teribiliști în parcurile din Cluj-Napoca! Clujean: ,,Poliția locală este mai preocupată să verifice câte minute staționează mașinile în zonă”



Clujenii care frecventează parcurile din Cluj se plâng că mulți tineri se strâng în aceste locuri pentru a bea sau a consuma droguri.

Aceștia reclamă că adolescenții consumă substanțele chiar în apropierea locurilor de joacă, frecventate de foarte mulți copii. Comportamentul tinerilor după consumul acestor substanțe poate fi imprevizibil sau chiar violent, siguranța celor care se află în parc nefiind garantată.

Mai mult, clujenii se plâng că polițiștii locali nu iau măsuri ci sunt mai preocupați cu parcările neregulamentare din zonă 

,,În cadrul bazei sportive Gheorgheni sunt persoane adolescente care consumă substanțe interzise în zona locurilor de joacă iar poliția locală este mai preocupată să verifice câte minute staționează mașinile în zona de aprovizionare/administrativ. 

În data de 05.05.2024 era un grup mare de persoane care încercau să fure.

În data de 06.05.2024 erau persoane care consumau substanțe interzise în interiorul castelului de la locul de joacă”, a reclamat un clujean. 


Comentarii Facebook