Admitere Scoala de Politie Cluj! Punctajul cel mai mare l-a obtinut o tanara

 

Cel mai mare punctaj cu care s-a intrat in acest an la Scoala de Agenti de Politie Cluj a fost obtinut de o tanara din judetul Mures. La egalitate, cu 76 de puncte din 90 posibile, a intrat si un tanar din Gorj.

Pe cele 150 de locuri scoase la concurs in acest an au candidat 462 de candidati. "Dintre acestia, au trecut de verificarea medicala si de probele fizice eliminatorii 335 de candidati. Luni, 29 august, pentru cei ramasi in concurs a urmat testul scris la limba romana si o limba straina, la alegere dintre engleza, franceza si germana. La afisarea rezultatelor finale, marti, 30 august, cele mai multe puncte obtinute anul acesta - 76 - le-au revenit atat unei tinere din judetul Mures, cat si unui tanar din judetul Gorj. Ultimul punctaj de intrare a fost de 49 de puncte, din 90 posibile", se arata intr-un comunicat al Scolii de Politie "Septimiu Muresan" Cluj.

Printre candidatii declarati admisi s-au numarat 37 de fete si 113 baieti, la care se adauga si un candidat din partea etniei rome si altul pentru alte minoritati nationale.

 

Vezi si...

Rezultate admitere Scoala de Agenti de Politie Cluj! Vezi AICI cand se afiseaza

Comentarii Facebook