Admitere liceu 2022: Elevii clujeni vor afla astăzi la ce licee au fost repartizaţi


Elevii care au susținut examenul de Evaluare Națională vor afla joi, 14iulie, la ce liceu au fost repartizați.

Elevii au avut la dispoziție șapte zile în perioada 4-11 iulie pentru completarea fișelor pentru admiterea la liceu, iar, joi, 14 iulie, vor fi afișate rezultatele repartizării computerizate, în funcție de crerile făcute de elevi și de media finală. 

Rezultatele vor putea fi consultate pe adresa admitere.edu.ro pe baza codului unic, fiind anonimizate, la fel ca și rezultatele de la Evaluare Națională.

În perioada 15-20 iulie, se depun dosarele de înscriere la unitățile la care candidații au fost repartizați, iar în zilele de 21, 22 și 25 iulie, comisile de admitere rezolvă situațiile speciale apărute după etapa de repartizare computerizată.

17 medii de 10 la Cluj

În acest an, la Cluj, la Evaluarea Națională 17 elevi au avut medii de zece. Aceștia provin de la:

  • Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu”, Colegiul Național „Emil Racoviță” și Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” - fiecare dintre aceste licee cu câte trei medii de 10;
  • Școala Gimnazială „Iuliu Hațieganu” - cu doi elevi care au medoie maximă;
  • Școala „Ion Agârbiceanu”, Școala „Ioan Opriș” din Turda, Școala „Constantin Brâncuși”, Colegiul Național „George Coșbuc”, Școala „Ioan Bob”, Liceul Teoretic „Avram Iancu” - cu câte o medie de 10

Comentarii Facebook