Duminica 28 Aprilie

Actorul clujean Bob Rădulescu a sărit în ajutorului unei tinere care se luptă să-și țină tatăl lângă familie, în România: ,,Să fie aproape de noi”


O tânără al cărei tată s-a întors în România, după 20 de ani petrecuți în Marea Britanie încearcă să-și ajute tatăl să rămână în țară, alături de ea și de sora ei mai mică de 11 ani.

Tânăra a căutat orice metodă pentru a promova afacerea tatălui, care este de meserie constructor. 

La vederea mesajului în care tânăra își explica povestea, actorul clujean Bob Rădulescu nu a ezitat să-i sară în ajutor. 

,,Eu sunt tată de fată, deci e clar ca sunt mai sensibil și mai deschis la situațiile și poveștile care implică relația dintre un tată și fata sau fetele lui.

Am primit ieri acest mesaj care pur și simplu m-a topit și am apreciat enorm implicarea fetelor.

Vă rog să-l citiți și să vedeți ce putere au 2 fiice care vor să-și ajute tatăl să rămână acasă alături de ele și să nu se reîntoarcă în Anglia unde lucrează de peste 20 de ani.

Așadar, dacă sunteți în zona Cluj, Zalău și aveți nevoie de un meseriaș bun și cu experiență de 20 de ani în Anglia, în construcții, dați click pe pagina Buildgenic unde vedeți ce lucrează domnul Aurel Maier, un meseriaș foarte priceput și un tată foarte norocos și binecuvântat cu asemenea fiice implicate și doritoare sa-l țină acasă.

Alina, spune-i la tati că abia aștept vremea bună să mă apuc de ceva treabă acasă și să-i dau ocazia să se desfășoare cu talent, pricepere și seriozitate”, a scris actorul într-o postare pe pagina sa, la care a alăturat și conversația cu tânăra. 

,,Bună ziua!

Alina Maier este numele meu.

Nu stiu daca acest mesaj va ajunge la dumneavoastră sau dacă îl veți citi, însă încerc marea cu degetul. Tatal meu s-a intors de o vreme din UK unde a muncit de peste 20 ani (a plecat cand eu eram mica), pentru a ne asigura un trai decent. S-a întors pentru ca am și o sora mai mica de 11 ani care are nevoie de el și care suferea de fiecare data cand pleca dar și pentru ca efectiv s-a saturat sa stea departe de familie…

Vreau să-l ajut sa îsi gaseasca lucrări aici, sa nu mai plece, sa fie aproape de noi, însa deși i-am făcut o pagina de facebook intitulată "Buildgenic* si am postat cateva lucrari + platit reclame, nu a reusit sa atraga clienti

Tata e un om care se pricepe la tot ce tine de amenajarile interioare, inclusiv porti, balcone din fier forjat, instalatii, etc., așa ca vin cu o rugăminte:

daca cumva auziți pe cineva care cauta un meseriaș bun, priceput, corect si transparent, care poate furniza inclusiv recomandări si poze cu lucrările efectuate, vă rog mult sa le dati de stire de pagina asta de facebook. Pentru tatăl meu ar însemna enorm și v-aș ramane vesnic recunoscatoare!”, i-a scris tânăra actorului clujean. 

Comentarii Facebook