Actorul Bob Rădulescu înjurat de un șofer ”sănătos și rumen”, care a parcat pe locul persoanelor cu handicap


Un șofer care a parcat pe locul destinat persoanelor cu dizabilități, și-a pus permisul în geam și apoi a ”vărsat” un val de înjurături la adersa actorului Bob Rădulescu, care i-a atras atenția că este într-o formă prea bună de sănătate pentru a beneficia de locurile preferențiale.

In viața mea nu am auzit înjurături, urlete, crize și amenințări cum am auzit de la descreieratul ăsta care s-a parcat pe locul destinat persoanelor cu dizabilități, a coborât relaxat, a cotrobăit prin mașină până a găsit permisul, l-a aruncat în geam, s-a scărpinat relaxat la coaie și a plecat dandy.

Când i-am zis că are dreptul să parcheze acolo dar e trist că o face având în vedere starea lui bună de sănătate, a izbucnit în cea mai agresivă formă de manifestare animalică, urlând că am noroc ca-s in parcarea primăriei Cluj și sunt camere, altfel mă omora in bătaie după ce o futea pe mama și pe toți morții ei in gură.

Dacă tot sunt camere, as vrea sa se uite cineva din primăria Cluj dacă chiar e însoțitor de persoane cu dizabilități sau e doar un alt jmeker care se descurcă în țara asta pișându-se pe legi și pe oameni.

Că altă dizabilitate...in afară de a fi un parazit in cea mai pură formă de existență nu cred că are!”, a scris actorul Bob Rădulescu.

Comentarii Facebook